Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

#codageskincare

Body Title: 

Μάθετε περισσότερα για το αγαπημένο μας skincare brand, CODAGE, από τον co-founder, Julien Azencott.

Γνωρίστε τώρα το νέο μας αγαπημένο skincare brand, CODAGE. Μέσα από αυτή την συνέντευξη με τον Julien Azencott, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία πίσω από το brand, τι το διαφοροποιεί, καθώς και πως αντικατοπτρίζει την σύγχρονη γυναίκα. 

 

Γιατί αποφασίσατε να δημιουργήσετε την CODAGE με την αδερφή σου;

 

Η ιδέα της CODAGE γεννήθηκε από το οικογενειακό μας υπόβαθρο. Μεγαλώσαμε στο φαρμακείο του θείου μας. Κρυμμένοι στο πίσω δωμάτιο, τον ακούγαμε να μιλάει στους ασθενείς του, να κατανοεί τις ανάγκες τους και να τους δίνει προϊόντα προσαρμοσμένα σε αυτές. Οι γονείς μας είναι και οι δύο χειρουργοί και μας λένε επανειλημμένα ότι πρέπει να κατανοήσουμε τα συμπτώματα πριν συνταγογραφήσουμε οποιοδήποτε φάρμακο. Θέλαμε να εφαρμόσουμε την ίδια προσέγγιση εξυπηρέτησης και στον τομέα των καλλυντικών: πρέπει να διαγνώσουμε τις ανάγκες κάθε δέρματος, πριν κατασκευάσουμε μια 100% εξατομικευμένη θεραπεία.

Προέκυψε επίσης από τη δική μας εμπειρία. Δουλέψαμε για διαφορετικά brands καλλυντικών στη Γαλλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η L'Oreal, και αισθανθήκαμε αποσυνδεδεμένοι από τον τρόπο που εμείς θέλαμε να κατασκευάζουμε προϊόντα: λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τον τύπο του δέρματος, αντίθετα έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προϊόν που θα μπορούσε να πωληθεί σε όλους. Έχουμε δει το μάρκετινγκ να υπερισχύει της καινοτομίας, την ποσότητα έναντι της ποιότητας. Επιστρέψαμε στη Γαλλία σίγουροι ότι έπρεπε να βάλουμε το δέρμα και τον πελάτη στο επίκεντρο των καλλυντικών. Επιστρέψαμε στα βασικά με προϊόντα που κατασκευάζονται κατ 'απαίτηση, με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες του κάθε ατόμου.  Γι 'αυτό  και το πρώτο μας προϊόν κατασκευάστηκε για να αξιολογεί τις ανάγκες του δέρματος.

Αυτό ήταν το όνειρό μας: μια μάρκα που δεν βασίζεται στο καθολικό, αλλά στο προσωπικό. Ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για κάθε δέρμα και κάθε ανάγκη.

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της CODAGE ως brand;

 

Κάναμε τον τρόπο διατύπωσης των συστατικών μας προσιτό σε όλους, ώστε να μπορούν να κατανοούν την σύνθεση και να γίνουν συν-δημιουργοί του skincare τους. Ήμασταν οι πρώτοι που προσφέραμε αυτήν την εξατομικευμένη προσέγγιση πριν από 10 χρόνια. Γίναμε ένα σύγχρονο φαρμακείο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα στοχευμένων θεραπευτικών λύσεων και έξυπνων προϊόντων all-in-one. Για εμάς, κάθε ομορφιά είναι μοναδική, κάθε ομορφιά αξίζει τη δική της φόρμουλα, τη δική της λύση, τον δικό της κώδικα. Το "CODAGE" είναι αυτή η μοναδική "φόρμουλα" περιποίησης της επιδερμίδας που ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος και μας ξεχωρίζει από άλλες μάρκες.

 

 Πώς αντικατοπτρίζει η CODAGE τις ισχυρές δυναμικές γυναίκες του σήμερα;

 

Σήμερα, οι γυναίκες δεν αγοράζουν πλέον καλλυντικά στα τυφλά. Θέλουν να είναι έξυπνες και υπεύθυνες καταναλώτριες. Θέλουν να γνωρίζουν εάν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι ευεργετικά τόσο για το δέρμα τους όσο και για τον πλανήτη. Τα προϊόντα μας είναι πάνω από 90% φυσικά, φτιαγμένα στη Γαλλία (από εμάς) vegan και cruelty free. Τα ονόματα των προϊόντων μας είναι απλά και βασίζονται στα αποτελέσματά που προσφέρουν, ώστε να είναι άμεσα κατανοητά από τους καταναλωτές. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Όλα τα συστατικά μας αναγράφονται με καθαρό και ειλικρινή τρόπο.

Επομένως, επιτρέπουμε στις γυναίκες να συνεχίσουν την αναζήτησή τους για διαφάνεια και ειλικρίνεια και να αγοράζουν όλο και πιο έξυπνα.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το σύστημά που προτείνουμε είναι πολύ ακριβές (πρόκειται για μια ρουτίνα 3 βημάτων) και οι συνθέσεις μας είναι απόλυτα αποτελεσματικές, αλλά και ασφαλείς (δεν αναγράφουμε αλλεργιογόνα) και με υφές άνετες στην χρήση, όχι κολλώδεις, για να απολαμβάνετε να τις χρησιμοποιείται καθημερινά.

 

Ποιο είναι το καλύτερο σχόλιο που ακούσατε για ένα προϊόν CODAGE και από ποιον ήταν;

 

Έχουμε λάβει τόσα πολλα «life changing» σχόλια από τους πελάτες μας, οι οποίοι υποφέρουν από σοβαρά δερματικά προβλήματα που επηρεάζουν ακομά την προσωπική και κοινωνική τους ζωή. Ακούγοντας από έναν πελάτη, ότι τα προϊόντα μας τους έχουν αλλάξει τη ζωή, μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά.

Σήμερα, αισθανόμαστε τόσο παθιασμένοι και περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους facialists και επαγγελματίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά τη μεθοδολογία φροντίδας μας για τη θεραπεία των ασθενών τους. Αυτό είναι επίσης που μας ωθεί να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο επίπεδο της κοσμετολογίας.

Αλλά πάντα γυρνάμε στις πρώτες μέρες μας, που δουλεύαμε τόσο σκληρά με την αδερφή μου για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις. Προσπαθώντας να είμαστε αξιόπιστοι «νέοι beauty designers» σε μια βιομηχανία, όπου μέχρι τότε κυριαρχούσαν κυρίως πολύ ισχυρές μεγάλες εταιρείες. Ο πρώτος συνεργάτης λιανικής μας ήταν το Colette concept store στο Παρίσι.  Ήμασταν ήδη πολύ περήφανοι για αυτό. Κατά τη διάρκεια του Vogue Fashion Night out, η beauty editor της VOGUE Paris είπε (στην κάμερα) ότι για αυτήν η CODAGE είχε τα καλύτερα skincare προϊόντα που είχε δοκιμάσει, καθώς κατάφεραν να αφαιρέσουν ακόμη και ένα dark spot που είχε στο πρόσωπό της μετά από μόλις 3 εβδομάδες της χρήσης του Serum n °   06. Το να λαμβάνεις αυτό το κομπλιμέντο από μια γυναίκα που λαμβάνει καθημερινά την καλύτερη περιποίηση δέρματος που υπάρχει στον πλανήτη ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να πάρουμε.

 

 

Εάν υπάρχει ένα προϊόν CODAGE που δεν πρέπει να λείπει από οποιαδήποτε ρουτίνα, ποιο είναι αυτό;

Στον πυρήνα ενός υγιούς δέρματος βρίσκεται η ενυδάτωση. Ο καθένας πρέπει να διατηρεί αρκετό επίπεδο υγρασίας σε κάθε στρώμα του δέρματος του. Σίγουρα, το ξηρό δέρμα ακόμα περισσότερο από το combination ή το λιπαρό δέρμα, αλλά όλα χρειάζονται ενυδάτωση.

Το Serum n ° 01 Intense Moisturising είναι σίγουρα ένα προϊόν που πρέπει να έχει ο καθένας στο μπάνιο του! Η 99% φυσική του σύνθεση παρέχει στο δέρμα έντονη θρέψη, τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος, καθιστώντας το πιο μαλακό, απαλό και ανθεκτικό. Αποτελείται από 2 τύπους υαλουρονικού οξέος, διεισδύει στα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας για να ενυδατώσει το δέρμα βαθιά μέχρι και την εξωτερική επιφάνεια του. Καταπραϋντικά ενεργά συστατικά και ένα ισχυρό μείγμα αντιοξειδωτικών βοηθούν στην πρόληψη της ευαισθησίας και της ερυθρότητας, ενώ ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του δέρματος και βελτιώνουν την ακεραιότητά του… Όλα αυτά με μια ελαφριά και υγρή υφή, κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος. Ένα πραγματικό must-have, για οποιαδήποτε ρουτίνα.

 

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα της CODAGE εδώ.

Blog Bundle: 
Blog Images: 

VISITING THE STORES

Ma Cherie Γλυφάδα 

Κύπρου 51, Γλυφάδα
Ma Cherie Κηφισιά
Κυριαζή 36Α, Κηφισιά
Ma Cherie Κολωνάκι
Π. Ιωακείμ 5, Κολωνάκι