Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα καταστήματά μας είναι και πάλι ανοιχτά!

Κλείστε εύκολα το ραντεβού σας για click away ή click in shop σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Ma Cherie με ένα τηλεφώνημα

Κολωνάκι: 210 7234360

Κηφισιά: 210 6230101

Γλυφάδα: 210 8980471 

Δείτε αναλυτικά τις διευθύνσεις των καταστημάτων μας εδώ

Organic Body and Skincare

Body Title: 

Γνωρίστε την Lady Bamford, την γυναίκα πίσω από την Bamford. 

Γνωρίστε την γυναίκα πίσω από ένα από τα αγαπημένα μας natural body and skincare brand Βamford, Lady Bamford.  Σε μια συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά για τα Ma Cherie, μιλά για την φιλοσοφία πίσω από το brand. Πάντα συνδεδεμένοι με την φύση, πυρήνας λειτουργίας τους είναι η περιποιήση του σώματος και ο σεβασμός προς το περιβάλλον. Απολαύστε την ανάγνωση παρακάτω.

 

Γιατί αποφασίσατε να δημιουργήσετε την Bamford και ποιο ήταν το όνειρό σας?

 

Η Bamford ήταν μια φυσική εξέλιξη της Daylesford. Αφού πήραμε την απόφαση να αποκτήσουμε μια οργανική φάρμα, το ενδιαφέρον για τον τρόπο που έκανα μέχρι τότε τα πράγματα μεγάλωσε, και άρχισα να εξετάζω άλλους τομείς της ζωής μου και να αμφισβητώ τις επιλογές που έκανα. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας, γι 'αυτό για εμένα είναι σημαντικό ό,τι βάζω πάνω στο σώμα μου να είναι τόσο θρεπτικό όσο αυτό που βάζω μέσα σε αυτό. Δεν ήθελα να γεμίζω το σώμα μου με τις χημικές ουσίες που απέφευγα στην διατροφή μου, έτσι ενστικτωδώς άρχισα να αναζητώ από την φύση τα πιο αγνά συστατικά, και αποφάσισα να δημιουργήσω μια σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος που αντικατοπτρίζουν αυτή την φιλοσοφία. Αλλά έπρεπε επίσης να διασφαλίσω ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται με οικολογικό και βιώσιμο τρόπο, και φυσικά ότι έχουν ορατά αποτελέσματα. Τα ρούχα ακολούθησαν αργότερα, αλλά η λογική πίσω από τη συλλογή παραμένει η ίδια: Ήθελα απλώς να δημιουργήσω ρούχα που θα μπορούσα να αισθάνομαι χαρούμενη όταν τα φοράω, και για τα οποία θα είμαι υπεύθυνη για κάθε βήμα της διαδικασίας κατασκευής και τις ίνες από τις οποίες κατασκευάζονται, για να διασφαλίσω ότι ακολουθούν τη διαφάνεια, τις ηθικές αρχές και την φιλοσοφία στις οποίες βασίστηκε το αγρόκτημά μας.

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Bamford σε σύγκριση με άλλα brands;

 

Νομίζω ότι είναι η διπλή εστίαση της τόσο στην φροντίδα του σώματος όσο και στην επιθυμία να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τη φύση και να την φροντίζουμε. Όλα όσα κάνουμε στην Bamford καθοδηγούνται από τη φύση και από την επιθυμία να δουλεύουμε σε αρμονία με αυτήν, να αξιοποιούμε την δύναμή της και να την χρησιμοποιούμε για να θρέψουμε και να καταπραΰνουμε το σώμα μας, αλλά και να την προστατεύουμε - για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα είμαστε η τελευταία γενιά που θα απολαύσει την ομορφιά και τη δύναμή της.

 

Ποιες είναι οι προσωπικές σας τελετές ευεξίας καθημερινά;

 

Κάνω γιόγκα και διαλογισμό από τότε που ήμουν νέα και αυτές οι πρακτικές συνεχίζουν να με βοηθούν στην δική μου ευημερία κάθε μέρα. Όταν κάνεις γιόγκα ή διαλογίζεσαι δημιουργείς ένα χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Όλοι ζούμε με τόσο γρήγορους ρυθμούς και με πολύ στρές, που σπανίως περνάμε τον χρόνο μας με τον εαυτό μας και για να επανασυνδεθούμε με το μυαλό μας. Πολλοί από εμάς είναι πολύ προσεκτικοί με το πώς φροντίζουμε το σώμα μας μέσω της διατροφής μας, οπότε γιατί να μην προσέχουμε και το μυαλό μας με τον ίδιο τρόπο; Η γιόγκα και ο διαλογισμός συγκεντρώνουν το μυαλό μου, αλλά πάνω απ 'όλα με κρατάνε προσγειωμένη και φροντίζουν το πνεύμα μου. Αν χάσω την πρακτική μου για λίγες μέρες, το αισθάνομαι. Νιώθω σαν να είμαι εκτός ισορροπίας. Για μένα αυτή η ώρα το πρωί είναι απαραίτητη και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να έχει τέτοιες στιγμές στην ημέρα του, είτε κάνοντας μια βόλτα, κάνοντας μπάνιο ή διαβάζοντας ένα βιβλίο - όλοι πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα και να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας.

 

Ο ύπνος είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικός - είναι πραγματικά ένας από τους πιο θεμελιώδεις πυλώνες της ευεξίας και πάντα προσπαθούσα να κοιμάμαι καλά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι παραμελούσαν τον ύπνο και πιστεύαν ότι μπορούν να επιβιώσουν με πολύ λίγες ώρες ξεκούρασης και να είναι ακόμη παραγωγικοί. Αλλά για να νιώθουμε καλά και να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας, έχει αποδειχθεί ότι χρειαζόμαστε επαρκή ύπνο. Είναι η ώρα του σώματός μας να αποκατασταθεί. Μια χαλαρωτική νυχτερινή ρουτίνα είναι απαραίτητη για μένα, καθώς δίνει στο σώμα και το μυαλό μου χρόνο να προετοιμαστούν για ύπνο.

 

Πώς φαντάζεστε το μέλλον της Bamford;

 

Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μου είναι ότι το τρέχον ενδιαφέρον για την βιωσιμότητα θα παραμείνει, και πάνω απ 'όλα ότι ο σεβασμός μας για την προέλευση και τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερες ερωτήσεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Μπορείτε να μου περιγράψετε ένα ιδανικό βράδυ με τα κεριά και τα προϊόντα σώματος της Bamford;

 

Συχνά πριν ξαπλώσω, κάνω μπάνιο χρησιμοποιώντας το B Silent Night-time Bath Concentrate, και χρησιμοποιώ το Temple Balm και το Pillow Mist για να χαλαρώσω το σώμα μου. Επίσης έχω καταλάβει ότι ανάβοντας ένα κερί Bamford και πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα χαλαρώνω ακόμα περισσότερο.

 

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας προϊόντα Bamford εδώ.

Blog Bundle: 
Blog Images: 

VISITING THE STORES

Ma Cherie Γλυφάδα 

Κύπρου 51, Γλυφάδα
Ma Cherie Κηφισιά
Κυριαζή 36Α, Κηφισιά
Ma Cherie Κολωνάκι
Π. Ιωακείμ 5, Κολωνάκι