Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προιόντα από τις κατηγορίες SKINCARE και BODY & WELLNESS σε περίπτωση που έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

 

Στην περίπτωση επιστροφής:

 

1. Συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία προκειμένου να μας ενημερώσετε, εφόσον επιθυμείτε, για τους λόγους της και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

2. Επικοινωνείτε με την Speedex Courier για την παραλαβή του δέματος. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά με Speedex μέσω του voucher επιστροφής που περιλαμβάνεται στο δέμα.
 

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης βασική προϋπόθεση είναι το/τα προϊόν/ντα να επιστραφούν, εντός 14 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης της υπαναχώρησης, εντός της συσκευασίας τους, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, πλήρη και να συνοδεύονται από τα παραστατικά που τα συνοδεύουν.

 

Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

  • Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να  αντικαταστήσει το προϊόν που θα μας επιστρέψετε είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο κωδικό προϊόντος, είτε γιατί το προϊόν αυτό είναι ελαττωματικό.
  • Επιστροφή χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει τα προϊόντα ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα

 

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Χρέωση μεταφορικών επιστροφής

* Η επιστροφή του προϊόντος είναι  ΔΩΡΕΑΝ  για την πρώτη φορά, μέσω της εταιρείας Speedex που συνεργαζόμαστε. Αν το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης Speedex θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς) και το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς).

* Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, με επιστροφή χρημάτων, θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, θα σας καταθέσουμε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. 

VISITING THE STORES

Ma Cherie Γλυφάδα 

Κύπρου 51, Γλυφάδα
Ma Cherie Κηφισιά
Κυριαζή 36Α, Κηφισιά
Ma Cherie Κολωνάκι
Π. Ιωακείμ 5, Κολωνάκι