Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

#selfcarecomesfirst

Body Title: 

ΝΕΑ κατηγορία SKINCARE στα Ma Cherie

Η ομάδα μας σας παρουσιάζει με ενθουσιασμό ένα μοναδικό νέο: η συλλογή wellness των Ma Cherie εμπλουτίζεται με μια καινούργια κατηγορία προιόντων ομορφιάς και ευεξίας, την κατηγορία SKINCARE!

 

Το δέρμα μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας.  

Όπως ακριβώς το σώμα μας  ζει, κινείται , «αισθάνεται» μαζί μας και για αυτόν τον λόγο του αξίζει καθημερινή, σχολαστική  φροντίδα.

 

Τα τελευταία χρόνια στα Ma Cherie έχουμε αναπτύξει μια ολιστική προσέγγιση wellness όπου προτείνουμε σε κάθε γυναίκα να διαμορφώσει τη δική της καθημερινή ρουτίνα φροντίδας (#selfcaredaily) που θα της χαρίζει υγεία, ενέργεια και αισιοδοξία.

Μέσα από τις συλλογές εσωρούχων (με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις μεγάλες cups και σε όλο το φάσμα των γυναικείων καμπυλών), activewear (για κάθε είδους άσκηση αλλά και εξειδικευμένη συλλογή yoga) loungewear και μαγιό, τα Ma Cherie έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη σωματική και πνευματική ευεξία που συμπληρώνεται πλέον με την υγεία και τη σωστή φροντίδα του δέρματος, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία BODY – MIND – SKIN.

 

Τους τελευταίους 4 μήνες, η ομάδα μας ταξίδεψε, ερεύνησε και δοκίμασε προϊόντα των πιο καταξιωμένων premium beauty brands, έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς την καινοτομία (niche brands), τα «καθαρά» συστατικά και την προσέγγισή τους ως προς την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς (#cleanbeauty).

 

Καθένα από τα skincare brands που θα βρείτε στα Ma Cherie, εκπροσωπεί την νέα γενιά περιποίησης η οποία προτείνει μια προσωποποιημένη προσέγγιση για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του δέρματος κάθε ανθρώπου ανάλογα με τον τρόπο ζωής του (κλίμα, εποχή, εργασία πχ. δουλειά σε υπολογιστή ή συχνά ταξίδια κλπ) αντί για τα μαζικά κριτήρια που ίσχυαν μέχρι πρόσφατα (ηλικία, φύλο κ.ο.κ.)

 

Τα προϊόντα της skincare συλλογής μας έχουν επιλεγεί για να σας προτείνουν ένα ατομικό διατροφικό πρόγραμμα για το δέρμα σας, μέσα από επιλογές για ενυδάτωση, καθαρισμό, βαθιά θρέψη, αντιγήρανση, χαλάρωση / μασάζ και πολλά ακόμη.

 

Διαμορφώστε τη δική σας καθημερινή ολιστική ρουτίνα wellness, βάζοντας στην καθημερινότητά σας τα νέα καινοτόμα προϊόντα skincare των Ma Cherie!

 

Spoiler Alert! Μείνετε συντονισμένες στα social accounts και στο blog των Ma Cherie, καθώς θα ακολουθήσουν εξειδικευμένα posts, podcasts και videos από τις wellness experts μας με tutorials, tips και συνεντεύξεις ειδικών πάνω σε θέματα skincare και self-care!

 

Δείτε όλα τα προιόντα της κατηγορίας SKINCARE εδώ: www.macherie.gr/skincare

Δείτε όλα τα προιόντα της κατηγορίας BODY AND WELLNESS εδώ: www.macherie.gr/body-and-wellness

Ανακαλύψτε καθένα ξεχωριστά από τα καινοτόμα beauty brands μας: CODAGE PARIS, ALEX CARRO, NUORI, EMMA HARDIE, LOLA JAMES HARPER

Blog Bundle: 
Blog Images: 
Blog Images: 

VISITING THE STORES

Ma Cherie Γλυφάδα 

Κύπρου 51, Γλυφάδα
Ma Cherie Κηφισιά
Κυριαζή 36Α, Κηφισιά
Ma Cherie Κολωνάκι
Π. Ιωακείμ 5, Κολωνάκι