Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Your Voice. Your Lingerie.

Body Title: 

by #Chantelle 

H Chantelle, το πιο καταξιωμένο brand στην κατηγορία του well-being, γιορτάζει για ακόμα μια φορά την απελευθέρωση του γυναικείου σώματος μέσα από μια δυναμική καμπάνια με τίτλο "Your Voice. Your Lingerie" 

 

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας συνεργάζεται με καθημερινές γυναίκες, κάθεμία από τις οποίες εμπνέει με τη δραστηριότητά της (καλλιτέχνιδες, συγγραφείς, ακτιβίστριες κ.α.). 

 

Πέρα από τη δική τoυς ιστορία, οι γυναίκες της καμπάνιας μοιράζονται με τον φωτογραφικό φακό και τον σωματότυπό τους, αναδεικνύοντας την ομορφιά της μοναδικότητας.

 

Στη φωτογράφηση οι γυναίκες φόρεσαν την ιστορική σειρά εσωρούχων της Chantelle, Champs Elysees.

 

//

 

Mahalia, Μ.Βρετανία: Τραγουδίστρια / Συνθέτης, μόλις έλαβε την πρώτη υποψηφιότητά της για Καλύτερη Solo Τραγουδίστρια στα 2020 Brit Awards.

 

Khadijha Red Thunder, ΗΠΑ: Ηθοποιός / Μοντέλο με ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των Αυτοχθόνων Αμερικάνων.

 

Naomi Shimada, Μ.Βρετανία: Μοντέλο / Ακτιβίστρια / Συγγραφέας. Το πρόσφατο βιβλίο της "Mixed Feelings" με θέμα την ψυχολογική πίεση που ασκούν τα κοινωνικά δίκτυα έλαβε μαγάλη αναγνώριση.

 

Léonie, Γαλλία: Μοντέλο / φοιτήτρια με ειδίκευση στην eco-friendly μόδα

 

Emily , Μ. Βρετανία: Ακτιβίστρια / μοντέλο. Μέσα από τα κανάλια της στο διαδίκτυο συζητά για θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, προώθησης υγιών σωματικών προτύπων και προτύπων ομορφιάς. 

 

"Στη Chantelle αυτό που επιθυμούμε είναι να σπάσουμε τα δεσμά της στερεοτυπικής ομορφιάς και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη γνώμη και τη δημιουργικότητα. Το θέμα δεν είναι να γιορτάζουμε μόνο την απελευθέρωση του σώματος αλλά και του πνεύματος, της προσωπικότητας και των προσωπικών ιστοριών που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα κάθε ατόμου". 

 

//

Δείτε το σχετικό video στο κανάλι των Ma Cherie στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3BgVMbx6BA4

 

Ανακαλύψτε τη σειρά Champs Elysees εδώ

Blog Bundle: 
Blog Images: 
Blog Images: 
Blog Images: 

VISITING THE STORES

Ma Cherie Γλυφάδα 

Κύπρου 51, Γλυφάδα
Ma Cherie Κηφισιά
Κυριαζή 36Α, Κηφισιά
Ma Cherie Κολωνάκι
Π. Ιωακείμ 5, Κολωνάκι